Roses artesanals per Sant Jordi

Aquesta primavera hem aprofitat per recuperar un projecte que teníem guardat a la nevera des de fa un any i mig degut a la crisi del Coronavirus, i que hem pogut desenvolupar gràcies a la confiança i suport d’empreses del nostre àmbit local

El projecte consisteix en la fabricació d’aquestes roses artesanals. Els nostres operaris les poden muntar amb relativa facilitat, i el procés de producció compta amb diverses fases, de manera que hi pot intervenir gairebé tothom del taller.

Les nostres roses artesanals són personalitzables: una de les fulles és de paper, i aprofitem per imprimir-hi el logo o el missatge que sigui.

Tot i que si convé, també es poden personalitzar les fulles de feltre, que estan decorades amb serigrafia.

El projecte ha arrencat amb força èxit, fins el punt que per aquesta diada de Sant Jordi hem entregat prop de 1500 roses en dues comandes diferents.

Si hi estàs interessat, tu també pots fer la teva comanda de roses, enviant un correu a talleralborada@talleralborada.cat.

El preu d’aquestes roses és de 2,5 euros per unitat (iva inclòs). La comanda mínima és de 10 roses, i el temps d’entrega és de dues setmanes