Agendes escolars

Des del 2004, fem agendes escolars per a infinitat d'escoles i escoles bressol del Vallès Oriental. Potser és la feina que més agrada a les operàries i els operaris del Taller, i cada any esperen amb moltes ganes que arribi l'època de les agendes!

A qui van dirigides

Les nostres agendes serveixen per a tots els infants que estiguin a l’ensenyament primari, tot i que en els darrers anys també hem començat a fer agendes per a escoles bressol.

Les nostres agendes

Les agendes del Taller Alborada són a setmana vista, de mida Din A5 (14,85 x 21 cm), i estan enquadernades en espiral.

Tenen 132 pàgines amb contingut comú per totes elles, i 8 pàgines de contingut personalitzat per a cada escola. Tot aquest contingut està imprès a 1 tinta, sobre paper offset reciclat.

La portada i la contraportada s’imprimeixen a tot color amb cartolina estucada de 250 gr, i al damunt compta amb una tapa i una contratapa de polipropilè trànslúcid

Quin preu tenen?

El preu unitari de les nostres agendes és de 3,63 euros, ivà inclòs

Quina és la data límit per encarregar les agendes?

Es pot fer comanda fins el dia 15 de juny

Quina és la data d'entrega?

Les agendes sempre s’entreguen abans que comenci el curs. Normalment s’entreguen a finals de juliol, sempre i quan l’escola que les ha demanat encara estigui oberta. Si no, s’entreguen la primera setmana de setembre.

Personalització de les agendes

8 pàgines personalitzables

Amb el contingut que es vulgui mentre encaixi amb el format i les dimensions de l’agenda. Aquest contingut personalitzat sempre es reproduirà a 1 tinta.

Portada

Imatge de la portada personalitzable a tot color.

Contraportada

Eventualment, també es pot personalitzar la contraportada, tot i que normalment es posa una contraportada del Consell Comarcal del Vallès Oriental, comuna a totes les agendes

Com es poden encarregar

Des d'aquí

Emplenant el formulari d'aquesta mateixa pàgina, i de seguida ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar el pressupost i acabar de concretar la comanda.

A través del CC del Vallès Oriental

Si ets una escola del Vallès Oriental, pots canalitzar la teva comanda a través de la Central de Recursos Pedagògics del Consell Comarcal del VO. De fet, des del Consell Comarcal cada any es fa un mailing per captar la majoria de les comandes que arriben al taller.

Per telèfon

Trucant al 93 579 65 30 i demanant per parlar amb la Secció d'Arts Gràfiques, Estarem encantades de poder-te atendre.

Requeriments tècnics

Com es poden encarregar?

Els requisits tècnics

FORMULARI DE COMANDA