El projecte Dones d’Aigua rep el suport de Parets

El projecte Dones d’Aigua rep el suport de Parets

  • Post Author:
  • Post Category:General

El dimecres 19 de novembre, els alcaldes de Parets, Sergi Mingote, i Mollet, Josep Monràs, van visitar el Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada en el marc de la col·laboració establerta amb el projecte Dones d’Aigua en suport a les persones amb discapacitat psíquica.

Amb la voluntat de col·laborar amb aquest projecte de gran valor social, solidari i humà que promou la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat psíquica de la comarca, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha encarregat a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet una Dona d’Aigua com a obsequi institucional.

En el marc d’aquesta col·laboració, aquest dimecres 19 de novembre, a les 12 hores, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i la regidora de Benestar Social, Susanna Villa, van visitar el Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada acompanyats per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs i la regidora de Serveis Social, Ana Díaz. Durant la visita van poder conèixer de primera mà el procés d’elaboració de les Dones d’Aigua i recollir la primera comanda.